https://dushzona.com/image/cache/catalog/Blog/hidromasage bathtub post-1170x600.jpg
user image

Хидромасажна вана и 7-те най-добри ползи за здравето

  • 21 Mar 2024
  • |   0 Получени коментари

Не е тайна, че водата има ползи за здравето. Водата може да бъде лековита и възстановяваща, особено когато се отпуснете във вана с хидромасаж. Хидромасажната вана осигурява комфорт и облекчение от болки, както и помага за подобряване на физическите функции. Подобрете вашата баня с лечебната сила на хидротерапията – разгледайте ползите от хидромасажните вани за вашето здраве.


Ваните с хидромасажни са полезни за кожата

Хидромасажна вана е отличен начин да подобрите външния вид на кожата си. Засиленият приток на кръв около тялото помага да се премахнат токсините и прави кожата ви да изглежда по-сияйна и млада.


Релаксацията и луксът подобряват вашето психическо благополучие

От само себе си се разбира, че една от основните причини да инсталирате вана с хидромасаж е да се възползвате от психологическите ползи от това да седите назад, да си поемете дълбоко въздух и да оставите водата да облекчи активния Ви ум и да успокои душата ви. Докато не кажем, че водната терапия ще облекчи сетивата ни, ще излезете от банята по-спокойни, по-малко стресирани и готови да се изправите пред света.


Лекува артрит, мускулни и ставни болки

Движението на водата отнема налягането на ставите и помага за облекчаване на болката от артрит и други ставни състояния. Пулсиращата вода нежно масажира мускулите, което облекчава болката, причинена от прекомерна умора или упражнения. Ваната с хидромасаж намалява количеството на болка, която изпитвате в ставите или мускулите си, когато се отдадете на лечението и през няколко поетапни интервала.


Ваните с хидромасаж увеличават циркулацията

Топлината на водата спомага за увеличаване на циркулацията, подобрявайки кръвния поток в тялото Ви. Това от своя страна подобрява функцията на различни органи, а също така помага за защита на сърцето. Притокът на кръв в тялото също помага за облекчаване на напрежението, главоболие и подобряване на концентрацията.


Намалете безсънието и потиска стреса

Поемането на дълъг, горещ воден масаж подобрява качеството на вашия сън. Не е необходимо да приемате хапчета за сън, топлината на водата и действието на хидромасажна вана помага за облекчаване на стреса, напрежението и подпомага здравословния сън.


Спомага за подобряване на дишането

Когато се отпуснете във вана с хидромасаж, Вие помагате за облекчаване на проблеми, като  астма и бронхит с помоща на влажната топлина, генерирана от горещата вода.


Ползи за имунната система и храносмилателната система 

Подсилете храносмилателната си система с лечебните сили на водната терапия – тъй като отпадъците и токсините се извеждат по-ефективно от тялото, храносмилането ви работи по-ефективно и страдате по-малко от състояния, като запек.

Ваните с хидромасаж Ви носят СПА изживяване у дома. Ваните се монтират лесно и се предлага в различни размери, за да отговаря на всички бани.  

Разгледайте разнообразието от налични вани и как може да се облекчите сетивата си!


Предлагаме голямо разнообразие от акрилни вани и хидромасажни вани.


Тагове:

0Получени коментари

За коментар е нужен Вход


Свързани публикации

Каква душ кабина би била подходяща?

Каква душ кабина би била подходяща?

Щом четете тази статия, значи и на вас Ви е омръзнало цялата баня да е мокра след душ и вече сте взели решение да я разделите на суха и мокра част чре

21 Mar 2024
Каква вана за баня да изберем?

Каква вана за баня да изберем?

Макар, че вече акрилните вани не са вече толкова на мода и все по-малко хора ги предпочитат пред стъклените душ паравани.Но все пак те все още си имат

21 Mar 2024
Надуваеми джакузита - вече един достъпен лукс!

Надуваеми джакузита - вече един достъпен лукс!

С настъпването на лятото и горещините на човек все повече му се иска да се отърси от ежедневният стрес, да "зареди батериите". Знаем, че през почивнит

21 Mar 2024