За нас


КОИ СМЕ НИЕ


Водени от желанието да предложим на нашите клиенти голямо разнообразие от стилни и елегантни продукти за баня, в най-различни размери и модификации, създадохме онлайн магазина – DushZONA.com


Моментите, които прекарваме под душа, в банята са от онези, които ни правят истински щастливи. Дали, защото оставаме насаме със себе си или просто, защото достигаме до онова чувство на благосъстояние, си остава загадка. Именно това е причината да създадем DushZONA.com, за да направим това преживяване още по-интимно, красиво и релаксиращо за Вас.


Стилът в Банята! Тук Вие може да изразите собственият си стил, който да допринесе за отпускане на сетивата Ви. Ще намерите модерни и интересни решения, които ще Ви помогнат да сбъднете мечтите си и направите Вашата мечтана баня, Вашaта – Зона за релакс.

КОИ СА НАШИТЕ ПРИНЦИПИ


 - ИНОВАЦИЯ – винаги се стремим де предложим на нашите клиенти иновативни и съвременни решения на водещи немски, испански и български производители. Решения , които спестяват място или пък създават впечатление, но винаги съобразени с новите тенденции.


- КРЕАТИВНОСТ – ще се съобразим с Вашите изисквания и винаги ще Ви предложим продукти, които да отговорят на Вашите очаквания.


- ГЪВКАВОСТ – стремим се да Ви предложим комплексни услуги, като от голямо значение е адекватното и своевременно обслужване, както и бързата доставка.


- ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ – с над 8 години опит в продажбата и предлагането на обзавеждане за баня, ние ще съомеем да разберем вашите изисквания и да Ви предложим най-доброто решение на най-добрата цена.


DushZONA.com винаги ще намери решение, което да сбъдне Вашата мечтана баня!

Доверете ни се!