https://dushzona.com/image/cache/catalog/Vani/MSPA/MSpa-P-CA049Plus- P-CA069Plus-CAMARO_Plus-500x500-1170x600.jpg
user image

Надуваеми джакузита - вече един достъпен лукс!

  • 06 Apr 2021
  • |   0 text_coments

С настъпването на лятото и горещините на човек все повече му се иска да се отърси от ежедневният стрес, да "зареди батериите". Знаем, че през почивните дни най-добрите места за отдих са извън града, сред природата, на село. 


Подготвяйки се в петък да отпуснете през почивни дни, не забравяйте да вземете с Вас вашето джакузи. За това не е нужно да изкъртите ваната в банята и да търсите транспорт за да я превозите, необходимо е само да разполагате с надуваемо джакузи. Притежавайки такъв продукт, Вие бързо и лесно може да направите своя СПА оазис насред градината и да съчетаете удоволствието от потапянето в басейна с терапевтичното действие на хидромасажните дюзи.


Въздействието на топлата вода примесена и обогатена с кислород има тонизиращо действие за тялото, както и положителен ефект върху кожата - подпомага се възстановяването на нормалния воден баланс, доставя се допълнително количество кислород. Кожата възвръща своята еластичност, бръчките се заглаждат, тя изглежда по-здрава и жизнена.


Дори само след една процедура в джакузито човек започва да се чувства по-добре, освобождава се от стреса, подобрява се общото физическо състояние, самочувствието и настроението.


Предимства на надуваемите джакузита е, че са лесни за транспортиране, за монтаж. Не Ви е необходим специалист, за да го инсталирате, надуването му трае само около 10-15 минути. Снабдени с технология, с която можете да поставите джакузито където искате – на двора, на верандата или в някое помещение. Възползвайки се от функцията за самостоятелно надуване трябва само да извадите джакузито от опаковката, да го включите и да натиснете бутона за надуване. След няколко минути ще имате готово за ползване джакузи.

Едно много добро тяхно предимство е, че са снабдени с нагревател, което позволява използването им при студено време. Благодарение на системата против замръзване можете да ползвате джакузито и през зимата. Системата следи температурата на водата в джакузито и ако тя падне под 1°C, нагревателят се включва автоматично докато загрее водата до 3°C. 


Искате ли водата в джакузито да е предварително загрята когато ще го ползвате? Контролните управления на всички модели са с функцията „Таймер“ можете да програмирате нагревателя да затопли водата предварително.


Какво по-добро от това да се възползвате от руска баня с приятели насред зима!


Повечето от предлаганите модели са с вградени две иновативни системи - озонатор и UV - лампа. Озонаторът произвежда озон, който е смъртоносен за бактериите във водата, а UV - лампата неутрализира всички микроорганизми и бактерии, които преминават през нея.


"Джакузи", да това вече нe e блян, а достъпен лукс! С моделите надуваеми басейни, които предлагаме на MSpa, безпроблемно може да създадете своят СПА център и да се насладите на тонизиращото и лечебно действие на хидромасажа.

Вземи своето надуваемо джакузи!


0text_coments

text_forcommenttext_login


heading_title

Каква душ кабина би била подходяща?

Каква душ кабина би била подходяща?

Щом четете тази статия, значи и на вас Ви е омръзнало цялата баня да е мокра след душ и вече сте взели решение да я разделите на суха и мокра част чре

05 Apr 2021
Каква вана за баня да изберем?

Каква вана за баня да изберем?

Макар, че вече акрилните вани не са вече толкова на мода и все по-малко хора ги предпочитат пред стъклените душ паравани.Но все пак те все още си имат

06 Apr 2021
Надуваеми джакузита - вече един достъпен лукс!

Надуваеми джакузита - вече един достъпен лукс!

С настъпването на лятото и горещините на човек все повече му се иска да се отърси от ежедневният стрес, да "зареди батериите". Знаем, че през почивнит

06 Apr 2021